Cambridge dieet

Het Cambridge dieet is een populair dieet. Dit omdat het Cambridge dieet snel resultaat geeft. Aan de andere kant krijgt u wel ongelofelijk weinig calorieën binnen en heeft het ook wel iets weg van een crash dieet, waardoor sommige mensen vinden dat het ongezond is. Echter is het Cambridge dieet ontwikkeld op de universiteit van Cambridge. Deze mensen hebben verstand van voeding en het menselijk lichaam en hebben een zogoed mogelijk dieet ontwikkeld met een zo snel mogelijk resultaat. Met het Cambridge dieet krijgt u ongeveer 500 calorieën binnen per dag. Dat is ongeveer een kwart van de normale energie behoefte. Doordat u dus meer calorieën verbrand dan u binnen krijgt gaat u vet verbranden en afvallen. Dit is uiteraard erg simpel uitgelegd meer informatie kunt u vinden op de Cambridge dieet site.

Wat zijn de nadelen van het Cambridge dieet

Vrijwel alles heeft ook een nadeel. We zullen hier de nadelen van het Cambridge dieet bespreken en er een oplossing voor proberen te bieden. Een van de grootste nadelen is ook een van de grootste voordelen van het dieet. Bij het Cambridge dieet krijgt u maar 500 calorieën per dag. Het voordeel hiervan is dat u hierdoor snel gaat afvallen. Maar volgens experts is dit ook een groot nadeel, het is niet echt gezond. Doordat u zo weinig calorieën binnen krijgt (en dus weinig energie) gaat u zich moe en futloos voelen en het kan ook een schadelijk effect op uw lichaam hebben.
Een ander nadeel van het Cambridge dieet is dat het 50 euro per week kost. Dit is volgens sommigen misschien niet veel geld, vergelijkbare diëten met begeleiding etc kosten vaak nog meer maar er zijn ook goedkopere alternatieven te vinden zoals bijvoorbeeld Zelfslank waar u zonder begeleiding geleerd wordt om snel af te vallen. Beide diëten geven een goed resultaat maar Zelfslank kost maar een fractie van de totale kosten van het Cambridge dieet. Zelfslank is een eenmalige investering van ongeveer 45 euro terwijl bij Cambridge dieet elke week ongeveer 50 euro betaald dient te worden en ook dient u Cambridge producten bestellen. Dit zijn de grootste nadelen Cambridge dieet.
Kort samen gevat zijn dit de nadelen Cambridge dieet:
•    Kosten Cambridge dieet
•    Erg weinig energie waardoor u moe, futloos, honger en misschien klachten krijgt

Waar kan ik meer informatie vinden over het Cambridge dieet?

Meer informatie over het Cambridge dieet kunt u vinden op http://www.cambridgeweightplan.nl/. We willen u ook aanraden om voor Cambridge dieet ervaringen te kijken op het Cambridge forum. Houd er wel rekening mee dat het een forum van hun is en dat het eventueel positief gestuurd wordt of gecensureerd wordt (niet dat wij dat vermoeden). Wilt u toch meer weten over het alternatief dat wij u gepresenteerd hebben, het Paleo dieet, dan kunt u hier klikken. Veel succes met afvallen, ook als u niet voor het Cambridge dieet of voor het Paleo dieet kiest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*