Crash dieet

Een crash dieet is net zoals het Paleo dieet een manier om veel af te vallen. Een crash dieet heeft als doel om zoveel mogelijk af te vallen in een korte periode. Echter is een crash dieet vaak erg ongezond omdat er veel te weinig voedingsstoffen het lichaam binnen komen. Er is echter een crash dieet dat niet ongezond is namelijk het turbo actie plan van het ZelfSlank plan!

Het niet ongezonde crash dieet

Met het ZelfSlank plan kunt u 17 kilo afvallen in slechts 14 dagen. Dit is voor de andere dieten niet mogelijk! Snel afvallen kan alleen met het ZelfSlank plan. Het grootste voordeel van het ZelfSlank plan is is dat het blijvend resultaat geeft! Dit in tegenstelling tot veel andere dieten. Zo voorkomt u dat u nadat u uw streefgewicht heeft gehaald niet binnen een paar weken weer op uw oude gewicht zit of nog erger nog meer aankomt!

Hoeveel kan ik afvallen met een crash dieet

Hoeveel u kunt afvallen met een crash dieet is niet duidelijk te zeggen. Met het ZelfSlank plan is het in ieder geval mogelijk om 17 kilo in 14 dagen te verliezen. Daarna kunt u ook nog steeds afvallen. Er zijn ervaringen bekend van gebruikers van het ZelfSlank plan die meer dan 30 kilo hebben verloren! Veel afvallen is dus mogelijk met het ZelfSlank plan. Wij raden u ook aan om de andere pagina’s op deze site te bezoeken aangezien die nog meer tips en informatie geven over hoe u snel veel kunt afvallen zonder dat het ongezond is. Wilt u meer informatie over het ZelfSlank plan? Klik dan hier.

Snel veel afvallen met een crash dieet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*